Spamszűrés, ahogyan még sosem próbálta

Rolex másolatok, V1@gra reklámok, hamis szoftverek és növesztőszerek. Mindannyiunk számára ismerősek ezek a levelek.

Azonban a kézzel való kitörlésnél sokkal jobb megoldás is van a spam problémára: egy jó anti-spam megoldás használata. Végérvényes búcsú a gagyi piruláktól? A POP3 anti-spam Proxy segítségével lehetséges!

Próbálja ki most 60 napig ingyen a szolgáltatást, és tesztelje le, hogy mire képes élesben a leveleivel! Tanítsa bátran a POP3 Proxyt, és a saját szemével fogja látni, hogyan lesz egyre pontosabb, ahogy mind jobban kiismeri az ízlését. És a spam ön számára is hamarosan múlt idő lesz.

Hogyan működik? Ön nem közvetlenül a POP3 kiszolgálóról tölti le a leveleit, hanem a POP3 Proxyn keresztül, ami letöltés közben átvizsgálja az összes üzenetet, és megjelöli a spamet, a vírusos- vagy adathalász leveleket, amelyeket egy előre beállított szabállyal pedig a Junk/Spam mappába irányíthat. Nincs többé "elbújt levél keresése a nagy halom levélszemétben", mert a postafiókja tiszta lesz.

A szolgáltatást kifejezetten az otthoni felhasználók és a néhány fős kisvállalkozások számára terveztük, de bárki számára elérhető.

A megoldás abban is különleges, hogy semmit sem kell a számítógépre telepíteni, mert a POP3 anti-spam Proxy szolgáltatásként érhető el. Nem kell aggódni a licenszek vagy a szoftverfrissítések miatt sem.

*Forrás: Q1 2010 Internet Threats Trend Report (A Cisco szerint - 2010.06.29. - "csak" napi 89,6 milliárd spam ömlik az Internetre)