Meddig tart még a kánikula?

 ( nvik | 2017. augusztus 3., csütörtök - 4:11 )

http://index.hu/belfold/2017/08/02/meddig_tart_meg_a_kanikula/

Már lecserélték az illusztrációs képet sajnos. Korábban ez volt ott.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

remélem nem sokáig, hogy többé ne publikáljanak sutyiban lőtt, pedofil jelleget közelítő és putris környezetű tartalmat. bár ha valakinek ez a hármas adja, akkor hajrá.

tényleg az a kép volt először?

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ha pedig pedofilozunk egy ilyen képre, akkor szeretném megkérni az apró kölkös szülőket, hogy gusztustalan kölkeiket a strandon öltöztessék fel rendesen, ne egy szál faszban / pinában futkorásztassák kaján vigyorral a pofájukon. Ha az nem pedo, akkor ez sem.

--
trey @ gépház

így van. az enyémet pl. felöltöztetem ahogyan kell, mert féltem a beteg állatoktól - de amúgy ő maga is igényli, hogy vegyünk felülre is valamit. a fenti képen amúgy a kislány éppen fejlődésben van, nem tudom milyen szülei lehetnek: ha jól látom egy lépcsőház udvara.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Nem érdekel milyen korban van, én semmilyen korú kölök himbilimbijére sem vagyok kíváncsi. Ugyanez a véleményem a gyerekek nyilvános helyen való szaratásáról, hugyoztatásáról.

--
trey @ gépház

egyetértünk. a fotós, a szülő (ha tényleg lépcsőház), a cikkíró (ha tényleg ez volt a kép) nem ért egyet. eddig 3:2 oda, sajnos.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ha a bokrok lepisileserol van szo, akkor szerintem nincs meg gyereked. Mert pont hogy 5 perccel a haz elhagyasa utan, miutan haromszor rakerdezel, hogy elmenne-e pisilni, de azt mondja, hogy nem kell es de, az utcasaroknal mar toporzekol, hogy neki megis kell, akkor egyertelmu, hogy a legkozelebbi bokrot celozzuk meg (nem a haz falat, mint a kutyak, ugye)

Mert haza mar ugysem ernenk. 4 eves kor korul kinovik...

Ez mitől pedofil? Én úgy látom, van rajta egy testszínű felső...

hány dioptriás a szemüvcsid, 10?

A képet kinagyítva is egy testszínű felsőt látok nyakpánttal. Amúgy nincs szükségem szemüvegre még a szemorvos szerint se. -A kijelölt vonaltól (munka alkalmassági vizsgálat) az utolsóig el tudtam olvasni a számokat...

-Csatlakozom tomposhoz. Szerintem is az agyaddal van baj.

>szemorvos
vége a magyar egészségügynek

>Csatlakozom tomposhoz
önszántadból? nagyon helyes

choo-choo

Oké, mindenki azt lát, amit látni akar.
Én egy pancsoló tinédzsert felsőben, te meg khm...
és még rakaszkodsz is a teóriádhoz.

oké, maradjunk a pancsoló tinédzsernél, mint írtam fentebb én ennek a szemléletnek végül is örülök. miért tartozik ez a pancsoló tinédzser pármillió olvasóra? mindegyikük ezt látja?

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

tegnap 21:42-kor még ez

Ismerve teged nem csoda, h a pedofilia jutott eszedbe rola.
A liberalisok szerint viszont szimplan k. meleg van.

nem számít, hogy Gabucinonak mi jut róla eszébe. bár eddig (10:18) nem is írt konkrétumot, szóval nem tudom honnan szeded mi juthat eszébe. az sem számít, hogy a liberálisoknak nagyon melege van. az számít, hogy mi mindent hallani a nagyvilágban gyerekek sérelmére elkövetve. az számít, hogy nem 30-40 évvel ezelőtti békeidő van.

én amúgy tényleg örülök, hogy nem pedofil állatok jutnak eszedbe, hiszen ekkor van még remény. olyasmi, mint a South Parkban az akasztott emberrel díszített zászló ügye, ahol sokan meg sem látták, hogy aki lóg az néger. ehhez az állapothoz már csak kevesebb pedofil retek kellene, de erről a szerencsétlen áldozatokat és az ő szüleiket kellene megkérdezni. addig is szerintem nem kellene (fél)meztelen pubertáskori gyerekeket mutogatni, mert nem tartozik senkire. még a putri közepén sem romantikus.

én kifejezetten nem szeretném, ha az én gyerekem lenne a képen. biztosan velem van baj, de a gyerekem meztelenül talán egy éves korában fényképeztem utoljára, hogy meg tudjam majd mutatni neki nagyobb korában miképpen totyogott fürdés után.

a fenti képet készítő taggal kapcsolatban van amúgy észrevételed, vagy a cikkíróval? ha van, az jobban érdekelne. én mindenki véleményét elolvasom.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

> nem 30-40 évvel ezelőtti békeidő van.

Sosevolt.

> fél)meztelen pubertáskori gyerekeket mutogatni

Ember, ne menj strandra, ne vidd a gyermeked az utcara es a tobbi.
Van ra megoldas amugy: burka. Tenyleg errol van szo?

> gyerekem meztelenül talán egy éves korában fényképeztem utoljára

Ez a gyerek nem meztelen.

> a fenti képet készítő taggal kapcsolatban van amúgy észrevételed, vagy a cikkíróval?

Nincs problemam a furdozo emberek fenykepezesevel, videozasaval by default. Nyilvan vannak vannak helyzetek, amikor a szexualitasra megy ki a helyet, sot a kep is. Akar ebbol a kepbol is ki lehetne hozni azt.
Egy kep a kontextussal egyutt ertelmezheto.
Mint ahogy a viselkedes is.

Annyit meg azert hozzatennek, hogy elfogadom, ha vkit zavar. Feltehetoleg ennek a lehetosegnek a kikuszobolese celjabol cserelte az index is a kepet.

Nezz meg 1 esti hiradot, pont ugyanezt fogod latni.

Tovabba, nem tartom eloremutatonak, erdemi lepesnek a rejtegetest. Attol nem lesz kevesebb pedofilia, a pedofilok meg fogjak talalni a modjat, hogy pedofilkodjanak.
A pedofilia tenyet magat kell kezelni.

fff 

sosevolt
szomorúan olvasom, mert akkor hibásak az emlékeim. vagy más környezetben éltünk. de ehhez képest békeidő volt, hiszen ennyi "szabadsága" és lehetősége senkinek nem volt egy időben. lerobbant környezetről sem volt romantikus képeket közölni időjárás-jelentés mellé.

ne vidd strandra, burka stb
nálunk a strandon is van bikini felső a kislányokon (Debrecen), de még a környező falvakban is. nem feltétlenül azért amit leírtam, de mindegy: az eredmény nekem fontosabb. az utcára engedésről jut eszembe, hogy nálunk nem sétálgatnak meztelen vagy félmeztelen emberek, sem gyerekek sem felnőttek. nyilván van aki mondjuk kurvának öltözik, dehát ezeknél sokszor jön a színpadias meglepettség, hiszen előre figyelmeztetni sem szabad senkit arra, hogy ez táptalaj valamihez amit szerintem nem akar. távoli a párhuzam, de remélem megvan.

kontextussal együtt
jaja, nem tudom milyen kontextusban kellene értelmezni az óvodás csoport előtt recskázó tagot a Csapó utcai Tesco előtt. csak egy gyenge példa volt, ő például biztosan örülne cuki fotóknak. remélem nem érv, hogy egyedi esetet emeltem ki, mert egy eset után vagy 20 gyerekkel volt otthon beszélni való. több okádék esetet nem írnék, mert gyomor kéne hozzá, az meg éppen nincs.

nem tartom eloremutatonak, erdemi lepesnek a rejtegetest
itt egyezünk, én sem. de nem tudok más büntetlenül kivitelezhető megoldást, piszokul féltem a gyerekemet és nem tartom jó ötletnek táptalajt adni olyasmihez ami a félelmemből adódóan nem tetszik. nem akarok feleslegesen rugózni a dolgon, de piszokul meglepő egy ilyen képet csatolni egy nagy olvasottságú cikkhez. nem volt rossz ötlet kicserélni.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Amúgy nem tudunk semmit a kép eredetéről (honnan tudod, hogy ki készítette? Lehet, hogy a fotós családtagja van rajta), plusz aki kis méretben bármit tud kezdeni ezzel a képpel, annak nagyon jó szeme van és nagyon szennyes a fantáziája.

Vihar a biliben.

Ui.: Jobban megnézve a képet, a lányon felül is van ruha. Gratulálok az újabb felesleges topichoz, skip.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

>testszínű felső
>egész alakos (sic!) ruha

következő kommentben már nagyestélyi lesz, én érzem

--
slippery slope

Nem lesz nagyestélyi, csak mint mondtam, elég kicsi a képen szereplő emberalak, a ruhája színe sem kontrasztos. Plusz veled ellentétben én nem töltöm az időmet azzal, hogy számomra ismeretlen gyerekek képeit elemezgessem.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

ruha színe: 82, 212, 236
bőr színe: 241, 225, 215

remélem nincs jogsid!

Fantasztikus vagy csúsztatásban, de ruha alatt nem a nadrágjára gondoltam.

Segítek neked, mert vaksi vagy:
hasa: #ead6cd
felkarja: #f7c4af

remélem nincs jogsid! Plusz valamit kezdhetnél a szennyes fantáziáddal.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

>nadrág

/thread

úszónadrág, rövidnadrág stb.

Sajnos ez a thread elúszott számodra, de ha megkéred Gabut, biztosan segít neked.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

>úszónadrág, rövidnadrág

wow

>Sajnos ez a thread elúszott számodra

mondanám hogy te a cigánypurdés v2.0 képet nézed dehát lányról beszéltél, tehát marad az hogy meg kéne patchelned a braille terminálod

azt senki sem vette észre, hogy ez a meleg egy illegális bevándorló, aki a földközi tengeren át illegálisan bevándorolt európába, és az eus parti őrség csak bámulta ahogy illegálisan bevándorol az illegálisan bevándorló meleg hőség?:)

Tessék másik szögből ugyanaz: http://kep.index.hu/1/0/1797/17978/179781/17978113_4960d5ea45adf14cb88ac31ecfb0bcae_wm.jpg

Itt header: http://index.hu/kultur/eletmod/2017/08/03/hosegriad_klima_terkep_budapest/

Több helyen is problémásnak látom....

-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: http://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

A kölök túlsúlyát nézve, figyelembe véve az életkorát, én is. Kövér geci a magyar. Egyre inkább. És ez nagy probléma.

--
trey @ gépház

>magyar

e topicban egyébként is megdöbbentő méreteket ölt a vaksiskodás, de egy LASIK alanytól különösen szomorú