( prygme | 2010. augusztus 6., péntek - 22:59 )

és ti még nem is tudjátok a teljes igazságot. a Google egy Sednán élő transzdimenzionális faj fedőszervezete. az a bit tartalmaz egy titkos földönkívüli kódot, youtube ezt dekódolja az emberi agy számára. azoknak akik nézik, hallják az a kód az idegrendszerén keresztül eljut az agyába és ott permanens mutációt hoz létre. ez a mutáció előbb csak a viselkedésüket változtatja meg, majd szétterjed az emberi test többi részében is. végső stádiumban trutymó lesz az emberi testből és a belsejében kifejlődik a transzdimenzionális idegen faj egy egy klónja. így valósítják meg ördögi tervüket a Sedna lakói, már évmilliók óta tervezik, hogy visszatérnek a naprendszer belsejébe.
a Google neve is erre utal, goo lesz az emberiségből.

Completely unrelated: írd le légyszives nekünk a közeledben lévő wifi AP-k BSSID-jeit

:-D


suckIT szopás minden nap! Android 2.2: használhatatlan

Completely unrelated: mit gyűjtsz kis szűcs

;)

--
trey @ gépház

"xxx app wants to use your current location, ALLOW/DENY"

"Google is sniffing your wifi and making it publicly available to everyone, ALLOW/ALLOW"

Még egy ilyen remek portálmester is láthatja a különbséget, mint te ;(((((

"Apple has added a "Location Services" page under Settings-->General that allows users to prevent apps from using location information. However, there's nothing to indicate that these settings prevent Apple itself from gathering and storing location data from Apple devices. "

Még az olyan is el tudja olvasni, mint te (állandóan személyeskedő szerencsétlen).

A második cikk pedig így kezdődik: "Apple closes the iTunes store for iPhone users who don't want to share their location"

--
trey @ gépház

> there's nothing to indicate...

Hogyne, "there's nothing to indicate" that Apple isn't raping your little sister right now. Persze távol álljon tőlem, hogy külföldi mélyszakmai portáltulajdonosok sejtéseit kétségbevonjam.

> Még az olyan is el tudja olvasni, mint te (állandóan személyeskedő szerencsétlen).

Nyafogás közben lehagytad azt a linket, ahol a "tutira létező!!4" illegális Apple-féle location adatbázisban tudok keresni iPhone sorozatszámok alapján. Mert itt ugye a Google-féle worldwide sniffer database-ről volt szó, persze bizonyára észrevetted, csak elkalandoztál.

> A második cikk pedig így kezdődik

Majd azt is jól elhiszem, ha látom. Egyelőre tök jól tudom location info nélkül is használni a Store-t, szóval bizonyára megint tobzódunk az igazságokban.

Ezek a cikkek semmivel sem rosszabbak, mint a New York Times találgatása. HTH.

--
trey @ gépház

Megint lehagytad azt a linket ahol opt-outolni tudom a WiFi AP-im a gúgel által felépített adatbazéból :((

(próbáltam oo.gonoszalma.com nyomán oo.jógógle.com, de nemm1) :(((

Nem tudom honnan tudja, ha ez így van az probléma. Azonban az is egy kérdés, hogy mit gyűjt az Apple. Erre a német kormányzat vár választ. Neked megnyugtató, hogy _szerinted_ semmit, ha kikapcsolod (feltételezés, ezt állítja az Apple), de mást lehet, hogy ez nem nyugtat meg. Illetve fogalmunk sincs, hogy az Apple mit gyűjt és mit oszt meg a partnereivel.

--
trey @ gépház

> Nem tudom honnan tudja, ha ez így van az probléma.

Egyelőre a szálban a "ha így van" vonalat azt néhány hihetetlenül remek portálgazda viszi a "nothing indicates that Apple is whatever" vonal mentén, a google részéről viszont pontosan tudható hogy hogyan csinálták az adatbázist, és az is, hogy így van.

> Erre a német kormányzat vár választ

Az, hogy a meszecsúszecci polgármesteri hivatal veled a legtökéletesebb egyetértésben mit gondol a nagy rettegésetek közepette a zeppülről, kisfaszomat se érdekli, hiszen a gonosz szándék a Google részéről konkrétan valós és megfogható.

Ismét kivetkőztél magadból. Elbuktál.

--
trey @ gépház

"elbuktál", "szánalmas vagy" - Power word ESCAPE

Engem meg az érdekelne, hogy a HUP mit gyűjt illetve mit oszt meg a partnereivel.

Az oldal rendszeres időközönként önkéntes alapon kutatásokat készíttet (a résztvevők elfogadják a feltételeket), illetve külső szolgáltatókat alkalmaz bizonyos látogatási információk gyűjtésére. Ezen kívül nem gyűjt semmilyen információt az oldal. Hogy mit oszt meg, partnereivel? Forgalmi statisztikákat és a kutatás eredményeit.

Remélem a kíváncsiságod kielégült.

--
trey @ gépház

There is nothing to indicate that you are not full of shit.

--
"Nem tudom honnan tudJA-JA!
Ha ez így van az probléMA-MA!" (c) unknown afro-american

Már korábban meg kellett volna tenni. Banned.

--
trey @ gépház

pff