Ez meg vicc...

 ( bthomyka | 2013. március 26., kedd - 18:58 )

Kapuccsínó haverotok kivételesen (vagy már megint?) melléhalászott:
(őszintén szólva most az egyszer pici mosolyt sikerült kicsalnia pofikámra)

A köpőcsészében a nevem mellé odabiggyesztett egy talalka.hu-s linket.
Óvatosan ismertetném a nagyérdeművel hogy ilyen regekre soha nem volt szükségem, így tehát (miután nem regisztrálom magamat társkeresőkön alapból) meghökkentő eredményként könyvelem el azt a jelenséget ott.
2003 óta családi állapotom nem igazán kívánja hogy bármiféle randit is kezdeményezzek (főleg ismeretlenekkel), tök jól elvagyok a feleségemmel. A megjelölt 70 kg és a 172 cm magasság sem fedi (még ma sem) a valóságot (ezt azok a huplakók is tudhatják akik személyesen ismernek, továbbá 2008-ban tiportam 85 kg fölött a mérlegen), de tekintsünk el az ilyen apróságoktól.

Sokkal inkább érdekes látnivaló van itt, itt, és itt.
Vagy esetleg még ez.

Esetleg beszélgethetünk egy keveset erről, vagy erről.

te kis hoszting...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Eltakarodhatnál már innen, blogoljál sj haverod oldalán, oda való az óvodás szint.

meg mindig nem keso: kerj a nyuszitol olyan kibordot, amin van pg up/down :-)

Diktatorok kezikonyve

Gondolom ezt sem magyarázod el, mint a viccet a múltkor. Nem bírtad ki, hogy ne szólj be. Mi volt ma az oviban?

ugy erted, nem birtad ki, hogy beszolj valakinek egy blog miatt (ahelyett, hogy tovabb scrolloznal vs. ovis szint felhanytorgatasa, ami nem gyenge azert toled, aki kb. hasonlo szintet produkalsz), majd amikor xy beszol neked, akkor elkezdesz picsogni, hogy beszoltak neked? Jol ertem, hogy errol van szo?

Azt meg csak halkan kerdeznem meg, hogy _teged_ ki hatalmazott fel, hogy _te_ megmondd, hogy ki mirol blogolhat? Mert ha senki, akkor - csak hogy a bilid a sajat fejedre forduljon - ezt a picsogast elnyomhattad volna a ~/1.txt-be is, oszt stfu, es mindenki jobban jar.

Diktatorok kezikonyve

Nem jól érted, persze nem lepődöm meg. Persze lehet egymáshoz vagdosni, hogy te vagy ovis szinten. Nem, te. Nem, te. Nem, te... Ez milyen szint? Amit te hozzászóltál az nem beszólás volt, hanem egy teljesen értelmetlen poszt (had ne kelljen elmagyaráznom miért), mert nem bírod ki, hogy ne írj valamit.
Nem hatalmazott fel senki, ahogy neki is joga van ide blogolni, úgy nekem is beszólni, hogy a nem ide való dolgokat máshol tegye. Ha nem írja neki senki, mert azonnal jön egy sj aki megvédi az idióta haverját, akkor nemsokára abből fog állni a hup, hogy bythomika idepicsog. Persze óvodás szinten megint lehet mondani, hogy én is picsogok, de ettől jobb érved nincs?

Nem emlékszem olyan eseményre, ahol sj-vel bárminemű baráti viszonyt kialakítottam volna. Ebből következik hogy amit ír, az lehet akár engem bíráló ugyanúgy, mintha adott esetben 1 bit erejéig mellettem szólna.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Gondoltam barátok vagyok, ha már fogalom nélkül lehet egy embert egy másik barátjának titulálni ahogy te szoktak.

Azért azt ugye érzed, hogy baromi kevés sj-t b*szogató posztra reagáltam konkrétan sj-t védve...
Ellentétben veled, ahányszor a száműzöttről van szó.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

nem

Akkor mondd már meg, miért gondolod, hogy mn3monic és gabu haverok.

de hat nem pont ezt csinalod? Picsog valaki, mire te jossz, es picsogasra picsogsz. Erre megint beszall valaki, aki a picsogasra picsogasodra picsog, etc. Ebbol aligha jossz ki jol, de legalabb mokas, hogy osztod az elotted picsogot, meg az utanad picsogot.

Felre ne erts, en legyek az utolso, aki barki picsogasra valo jogat el akarja vitatni, csak mokas, amit csinalsz, ennyit akartam mutatni az eled tartott tukorrel :-) De te mindig felkapod a vizet ilyenkor. Ha pedig szerinted lassan csak bthomyka picsogasabol fog allni a hup (ami azert koltoi tulzas, lassuk be), akkor mennyivel nagyobb a te sarad, amikor a sajat picsogasoddal megkettozod a picsogast? Lassan mar tenyleg ebbol fog allni a hup.

Na lepek, nem ekezlek tovabb, tolem picsoghatsz tovabb. Jo is latni, hogy legalabb az un. lolszakmabeliek is jok valamire... :-)

Diktatorok kezikonyve

Nem ekézel, inkább magadat égeted. Miből nem jövök ki jól? Abból, hogy minden hozzászólásomra beírod, hogy picsogok mert ő picsog? :))) Hatalmas idióta vagy te sj. A legrosszabb, hogy ezt a való életben is rengetegen gondolják így rólad, nyilván nem alaptalanul.

"A legrosszabb, hogy ezt a való életben is rengetegen gondolják így rólad, nyilván nem alaptalanul."
A kedvemért indítanál egy ilyen irányú felmérést itt a hupon? Köszönöm.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

nem

egy világ omlott össze bennem: a nagy mn3monic nem akar érvényt szerezni az igazának...
elkeserítő...

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Most ne kezdj el sírni, de tényleg nem.

hekas! Itt azt mondtad, mara eleg: http://hup.hu/node/123116#comment-1585817
Aztan csak visszajarkalsz, hogy etessenek? Ejnye vadasz, hat te nem is medvere jottel, hanem csak terdelni...? Ej-ej, lol-lol...

Na, mara tenyleg kiszorakoztam magam, kossz az asszisztalast, ugyesen terdasszisztaltal... :-)

Diktatorok kezikonyve

Jaj ne haragudj, hogy nem mentem, annyira jót lehet rajtatok röhögni, hogy csak vissza jövök :) Mókás, hogy azt hiszed, hogy engem szivatsz :D
Ééééés megjött a várva várt lol is :)

"A kedvemért indítanál egy ilyen irányú felmérést itt a hupon? "

Már volt: http://hup.hu/node/105618

Köszi a visszakeresést :)
popcorn time

ROTFL

Szeretnélek megkérni, hogy vésd már ide, mi ebben az ovis szint, valamint arról is értekezhetnél egy keveset, hogy miért én takarodjak el innen...

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Azért mert ez a blog nem a sértődött ovisok játszótere, mivel nem is tartozol a szakmához, nem is értem mit keresel itt egyáltalán. Nem hinném, hogy csak engem zavar a vergődésed, meg a gyerekes picsogásod gabu miatt. Intézd el vele, a hup-ot meg hagyd ki belőle. Máshol blogold ki, hogy melyikőtök épp mikor fingott. Egyszerűen szánalmas, hogy idejössz és azt hiszed, hogy ha most ezeréves gabus képekre linkelgetsz bármi meg fog változni. Hagyd már abba, és kész. (Vagy kreálj egy oldalt te is, és irogass oda, hogy épp ki gázolt bele a mimóza lelkedbe... vagy egyszerűen csak nőj már fel)

Ha már itt vagy, akkor mondj pár jól használható eszközt weboldal terheléses tesztelésére ami több gépről képes egyszerre futtatni az összerakott tesztet, és arról szép statisztikát prezentálni. Valami haszna is lehetne a jelenlétednek.

"mivel nem is tartozol a szakmához, nem is értem mit keresel itt egyáltalán."
Tehát akkor mindenki aki nem szakmabéli, takarodjon a hupról (mondjuk a Te parancsodra).

"Nem hinném, hogy csak engem zavar a vergődésed"
Néhányan kifejtették véleményüket, sokan meg nem.

"Egyszerűen szánalmas, hogy idejössz"
és védve a spanodat engem b*szogatsz a hupbéli blogomban. Azontúl meg kiborító is, de kivételesen nem anyázlak le ezért.

"hogy épp ki gázolt bele a mimóza lelkedbe..."
Ha történik ilyen, azt jelezni fogom.

"vagy egyszerűen csak nőj már fel"
Minden bizonnyal összekevertél a haveroddal.

"Ha már itt vagy, akkor mondj pár jól használható eszközt weboldal terheléses tesztelésére ami több gépről képes egyszerre futtatni az összerakott tesztet, és arról szép statisztikát prezentálni. Valami haszna is lehetne a jelenlétednek."
Ez volt a kérdés lényege amire válaszolni méltóztattál? Vagy ismét tévedések áldozatai lettünk...

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Sejtettem, hogy jön a szokásos kiragadok egy fél mondatot, és megmagyarázom (nem sikerül). Ne takarodjon mindenki aki nem szakmabéli, csak az aki mást nem tud, mint idejönni picsogni. Megtisztelő, hogy kivételesen nem anyázol le, akár előfordulhat, hogy már nagy ovis lettél. Nem kell jelezned mikor gázolnak a lelkedbe, mert már mindenki tudja aki a hupot olvassa, hogy orvoshoz kellene menned a lelki sérülésed miatt.

Ja és köszi a szakmai tanácsot, nagyon hasznos volt.

Láthatólag nem vezetett eredményre, azaz neked nem ment át.
Most akkor takarodjon a nem szakmabéli vagy ne, mert már összezavarsz itt minden nem szakmabélit.

Szakmai tanácsot két okból nem adok részedre, a fent vázolt témakörbe:
a) te mekbuzi vagy, a mekhez meg én vagyok hülye, e kettő már önmagában kizárja a tőlem való észosztást a témában.
b) Linux alapokon részt vettem egy weboldalas terhelés-elosztásos móka kivitelezésében, ám szakmai ismereteim hiányossága miatt nem vállalkoznék a teljes megoldás publikálására. Tekintsünk el attól az aprócska ténytől is, hogy mivel én nem vagyok szakmabéli, ezért egyébként amellett hogy mi a f*szt keresek itt, vélhetőleg egyenértékű bármilyen informatikai tudás hiányával is.

Ugye Te sem gondoltad komolyan, hogy az elmúlt pár hónap során közöttünk elmérgesedett viszonyt nézve, főleg hogy rövid idővel ezelőtt még el is zavartál a pics*ba innen, majd pont én adok neked bármiféle szakmai inputot bármiről, amit eddig itt a hupon, vagy "pályafutásom" során megtanultam....

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Ahahaha, na én erre már nem tudok mit írni :DDD

Na erre meg én nem számítottam.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

csak hogy szakmai vonal is legyen:

"b) Linux alapokon részt vettem egy weboldalas terhelés-elosztásos móka kivitelezésében,"
megneznem. de tenyleg.
ugye nem a http://adatmento.com -rol van szo? :D

Többször is megfogadtam már, hogy nem iszok miközben flame szálat olvasok :D.

akkor arrol le is maradtal, amikor pár hete azt mondta, hogy az adatmento.com-ot migralja, s elakadt valamin, ezert nincs meg a masik html oldal, amin a hup-os listajat tartotta karban. (plain html volt az is)
kerdeztem akkor, hogy az egy darab jpeg eseteben hol lehet elakadni a migralason, de valaszt ugy emlekszem, nem kaptam :D

Ennél már csak a whoisos sztoritok volt keményebb :D (És emlékeim szerint az csak egy baráti jótanács volt tőled) :D

Nem én migráltam, továbbá az csak egy dolog hogy Te mit látsz mögötte, az 1 db jpegen kívül lakik ott más is.
A válasz pedig nem tartozik rád, vélhetőleg ezért nem kaptad meg.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

"Részt vettem benne" nem azt jelenti hogy csak én csináltam, főleg nem azt hogy mindent. Egyébiránt nem, nem azt a domaint illetően keletkezett a terhelés-elosztás.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

mondjuk azert mokas, hogy miutan deklaralod, hogy bthomyka nem szakmabeli, szamon kersz rajta egy nem szakmabelinek kb. kinaiul hangzo koncepciot :-) De hogy addig te se unatkozz, legyszives skicceld mar ossze egy multitenant email archivalo saas szolgaltatas rendszertervet, amiben az esetleges szoftver hibak ellenere is garantalt, hogy ugyfelA hozzaferjen ugyfelB leveleihez. Csak azert mondom, mert egyelore veled is csak surubben vagyunk, LOL.

Az meg kulon edi, hogy annyira vag az eszed, hogy meg olyan ordito dolog sem tunik fel, hogy valojaban tukorbe nezel. Szivesen elmagyarazom, ha csak pislogsz, es nem erted, mirol hadovalok...

Diktatorok kezikonyve

Szerintem is mókás. Főleg a lolfétised. Kérlek, magyarázd, alig várom. De vedd fel a piros sapkád is hozzá, úgy még mókásabb lesz, lolbajnok.

ovis vagy...

Diktatorok kezikonyve

Tehát ismét rövidre zárod egy szerinted frappáns beszólással. A lol-t lefelejtetted :)
Asszem én mára kiszórakoztam magam. Loll a hó, úgyhogy holnap lolvatosan, nehogy úton a loloda felé elcsússz, vagy elüssön egy loller. További jó lolozást és jó lolszakát.

szerintem frappans? Egyaltalan nem, hiszen ez a te dumad sherlock, jo reggelt... Tudod, tukor. Megvan?

Diktatorok kezikonyve

"Ha már itt vagy, akkor mondj pár jól használható eszközt weboldal terheléses tesztelésére ami több gépről képes egyszerre futtatni az összerakott tesztet, és arról szép statisztikát prezentálni."

multi-mechanize. Vagy ne rontsam el a flamet?

--
"You're NOT paranoid, we really are out to get you!"

Köszi :)

A flame olyan, mint a cicaharc.

Akár. De aki szereti a kihívásokat, az vélhetőleg perverzebb megoldásokat is kukázhat magának tesztelni.
Viszont továbbra sem értem, miért kellene nekem ilyet/ezt fejből vágni, így ha mostanság a huplogin megtartásának ez az egyik új feltétele, akkor...

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Imádsz görcsösen belemagyarázni mindent mindenbe, hozzáálmodozni olyan dolgokat amik meg sem történtek, ez már tényleg orvosi eset :)

Ahova ezt a választ küldted, na onnan mutass hozzáálmodozást, de olyat amit nem történt meg, illetve olyat ami szerinted orvosi eset.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

"Viszont továbbra sem értem, miért kellene nekem ilyet/ezt fejből vágni, így ha mostanság a huplogin megtartásának ez az egyik új feltétele, akkor..."
Mutatok. Senki sem mondta, hogy fejből kell vágni, soha... senki... odaképzelted. Soha senki nem mondta, hogy a hup account megtartásának ez az feltétele... senki... pláne nem az új feltétele. Nah ez is orvosi eset :)

Orvos látott már?

Szerintem ettől még az orvos is elfut. ;)

elso kepen a szoke csajnak szurnam a fosojat.

amugy te nem erzed magad gyerekesnek, s a viselkedesedet ultragaznak?

Az első mondatod tükrében érdekes a kérdésed. :)

:)

éspedig miben?

Összességében.

:)

ha te mondod....
bolondok velemenyere mindig adok.

Nem vélemény az, hanem puszta logika.

De ne erőltessük, mert mire lenne jó az.

Szúrd csak a szőke fosóját feltételesen, hátha kijön belőle egy kis ultragáz. :)

:)

Furcsa a logikad.

"elso kepen a szoke csajnak szurnam a fosojat."
Jó is az amikor csak nekem van kocsmai megjelenésem...

"amugy te nem erzed magad gyerekesnek, s a viselkedesedet ultragaznak?"
Csak a mestert követem, nem értem a problémádat.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Megjöttem én is, nehogy már kimaradjak ebből a jó kis észosztásból. Bár jelzem, hogy már tegnap este olvastam a threadet, de csak most jutottam oda, hogy hozzá (bele) szóljak.

Na szóval:
Azért kemény a vergődésed Tamás ezzel a belinkelt pár képpel (amivel szerintem semmi gond sincs). Gondolom rólad is van pár fénykép itt ott. A partizaninfós link meg mókás, régen is mindig csak röhögni jártam oda néha néha (megjegyzem muszashi is jelen van a fent nevezett oldalon :D))
Szerintem ideje lenne neked is írni egy sz ép hosszú (maximum 1 oldalas) "Goodby HUP by Thomy" topicot és elhúzni innen a vérbe. Persze ez csak magánvélemény ugye, egy ember mondta (ja bocs, velem együtt már kettő), sokan meg nem...
-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1
AMD Athlon X2 245E@3,1 GHz OC, MSI Radeon 6770 1 Gb GDDR5, Seagate Barracuda, Windows 7 Enterprise

Na majd megkapod sj-től, hogy csak picsogni jársz ide :)

Most szóltak, hogy úgy tűnik, hogy adásszünet van a Minimaxon. Gyerekek, én úgy döntöttem, hogy aki égetni akarja magát, az égesse. Én hátradőlök és röhögök. Folytassátok.

--
trey @ gépház

+1

+1