breadcrumb

Kapuccsínó melegen.

 ( bthomyka | 2013.03.15. 18:14:24 )
Ezt az eszéhez (annyi van mint az egerem görgőjének, semmi több) értjük, levélben érkezett válaszul:


On Mar 14, 2013, at 11:05 AM:

"Add a hup accod, és lekerülsz. Ennyi. Felesleges terjengős elmélkedéseket megfogalmazni, az élet ezt a
lehetőséget biztosítja számodra, további alantas alkudozás csak kudarcot eredményez."

A huptagság előnyei közé tartozik az is, hogy amikor az ápoltnak (meleg után szabadon) nem kimondottan szakmai jellegű kíváncsisága van, akkor a társaság egy része igyekszik megkínálni az ápoltat némi hasznos tudnivalóval, segítséggel, akár privát üzenet formájában is.

Ez utóbbiak alapján hamarjában kiderül, hogy egyébként buzi (semmi bajom velük, csak ne akarják erőltetve elfogadtatni a másságukat), valamint egy f*desz nevű párt részére gyűjtöget "népellenség" és "pártellenség" kategóriákban (is).

Azoknak üzenem, akiknek valamilyen személyes adatát ez a frigyláda-fosztogató sikeresen közzétette, ne csodálkozzanak ha egy-egy állásajánlat kapcsán véletlenül kapuccsínós dolgokat szólnak el a munkáltatói oldalon.
Nekem csak a mázli és a hidegvér segített leleplezni a buziskodást, remélem mindenki másnak előbb sikerül és nagyobb szerencsével is járnak.

Továbbá a bánki donát felsőbbrendűségi továbbképző intézet technikai eszközeit nem csak a levelezőszerveréhez használja (mert ő egyébként a hosztingcég, amelyik eltartja a gabucino.be szerverét), hanem az ott kikémkedett inputok temporary-ja is.

Annak az intézménynek a rektorát (vagy hogy a f*szomba hívják a górét) külön üdvözlöm, ezt biztos ő is így képzeli és gondolja.
(majd ha előbb nem, 2014-ben megnézem a tekeredő arcát ennek is, amikor kib*szkodják a helyéről bérczivel együtt)

Arra most nem térnék ki, hogy mióta szeretne velem randevúzni ez a csillaggyermek (mint 2006-ban néhány rendőrrel, csak ott megfékezték picit). Alkalmat fogunk keríteni rá, csak még sorban állnak előtte az elásandó feladatok, szóval türelem rizsát terem, elvégre lassan 10 éve hogy nem ástam el patkányokat, vissza kell rázódni a gyakorlatba.

Ahogyan az sem kérdés, hogy pinyó barátunk szabadcsapatai miért hagyják még mindig szabadlábon ezt a terrorista-tanoncot: hát együtt szaunáznak b+.
Címkék: hotbérczi

6567 olvasás

Jol ertem, hogy berczi gabucsino szeretne visszalopakodni a hup-ra a te nickeddel, amit ha atadnal neki, akkor torolne teged tokkal vonoval a gabucino.be nevu kopocseszerol?
nyert. csak nem kapja meg. ez zsarolás, meg diszkrimináció is van, mert egy huptagnak csak egy levelébe került a szarzeményről való törlődés (e-mail a bizonysága).
helyette igyekezettel fogok közben járni hogy a nagybiznisz hosztingcége is megfeküdjön, meg a holokauszttagadó, antiszemita köpőcsészéje is.
Jó is az amikor a zembert a véleménye alapján, annak véleményét kiforgatva használják fel bármilyen célra. Majd szem előtt tartom, amikor egy esetleges kihallgatás során ilyenekkel kapcsolatban faggatnak :)

(amit szabad jupiternek, azt nem szabad a hatökörnek című mutatvány, legalábbis én így látom)
A fenti teljesen fiktív, mondhatni sci-fi vígjáték újabb, szintén fiktív fejezetéhez érkeztünk.
(mert ez egy ilyen teljesen fiktív tartalmú topik, relevanciája teljes mértékben megegyezik a hányadékkal, ha valaki esetleg nem tudta volna)

[url=http://pastebin.com/zKDyK3kZ]Ez itt állítólag ma érkezett.[/url] Csoda hogy képes volt felkelni csak ezért (vagy ki tudja, lehet hogy le sem mert feküdni egész éjjel, hogy ezt a terjedelmes levelet sikeresen meg bírja fogalmazni).

[url=http://pastebin.com/Ujw9e50v]A válasz pedig ez volt állítólag.[/url]

A hányadék 24h rovatában található egy poszt-idézet, gyu-tól:
Arra most ne térjünk ki, hogy gabucino állítólagos szakmai tudása megkérdőjelezhető, ha megint nem bírta megértni, [url=http://hup.hu/cikkek/20130326/user_agent_valtoztatasokkal_probalja_az_ie11_kikerulni_a_css_hackeket#comment-1586324]miről ugatott gyu ebben a posztjában.[/url]

Haladjunk is tovább, nem ezért keletkezett a bejegyzés.

Továbbra is igaz az állítás, hogy velem kapcsolatban már csak a darabszámok emelése miatt rakosgat ki idézeteket, elvégre az új input miatt (tudatlanul) érkeznek törzslátogatói, ezzel is (akaratukon ellenére) emelve a hányadék látogatottsági indexét.

Miután többen jelezték, hogy szerintük nem létezik a huploginom elbitorlására vonatkozó levelezés, illetve szerintük gabucino nem is akar visszajönni a hupra, hát íme:
(ha nem akar visszajönni, minek neki login? tán ez is a gyűjtögető életmódhoz tartozik mi?)

(persze teljesen fiktív, nem kell mindent elhinni)

[url=http://pastebin.com/GwCJDwrc]ez a levél érkezett 2013.02.07.-én 18:40-kor.[/url]
Miután korrektül visszautasítottam a visszautasíthatatlan "üzleti" ajánlatot, a következő, ismételt törlési követelésemnek "hangot" adva egy ilyen válasz is érkezett:

[url=http://pastebin.com/vqFrh1AY]2013.03.14.-én 11:13-kor.[/url]
Ebben a levélben egyértelműen hozzájárul (sőt bátorít) a közzétételre, valamint a forrásban olvasható, hogy a thot.banki.hu-t használva küldözget nekem ilyen szarokat.

Ne ragadjunk le annál az aprócska ténynél, hogy ezzel kapcsolatban egyedül a hup gazdája nem érdeklődött, rajta kívül (akiknek köze nincs a témához) viszont sokan.

Külön köszönet a gabucino.be hosztingjának, hogy a neki 2013.02.06.-án hajnali 9:06-kor tőlem küldött levelet a mai napig nem bírta válaszolásra méltatni, viszont ehelyett általam ismeretlen körülmények között jutott el a rinyálás bérczihez, aki egyébként a megkérdezésem és jóváhagyásom nélkül b*szta ki a hányadékára publikálásként. (persze bérczi válaszolt rá, de szarjuk is le rögtön a reakciót, mert qrvára nem tőle vártuk, tehát nevezhetjük válasz nélkülinek a levelet)

A hosztingcég ügyfélszolgálata a mellékelt ábra szerint így működik, gondolom ezt valami díjnyertes PR-ostól tanulhatták, vagy valami büfészakon.
Jegyezném hogy a levél egyedüli címzettje a hoszting, abban nem fogalmaztam meg olyanokat, ami a publikálásra lehetőséget biztosított volna nem hogy nekik, de még bérczinek sem.
(ha jól emlékszem, talán 2011-ben egy hasonló szarságért egy tartalomszolgáltatót úgy b*sztak szájba pénzbírsággal, hogy azok a mai napig ettől szenvednek gyomorfekélyben.)

Picit kitérnék a mn3monic és psc által legutóbb elejtett fröcsögésre is.
mn3monic, miután linkeltem pár fotót és cikket, magából eszeveszetten kikelve és hisztizve nyilvánult meg a hupon, illetve psc is hamarjába bekapcsolódott a fröcsögésbe.
Azért is említésre méltó, hogy psc (fogadalmát számtalanul megszegve) ismét megjelent a különbejáratú blogomban eszet osztani (meg egy másikban a kocsmai stílusomat nem komálni), mert kivételesen az egyik fotón található szőke cicababát kívánta seggbeb*szni. A kocsmai stílus (melyet tőlem nem díjaz) nem komálásáról ennyit.
A mn3monic féle hisztit (ami kivételesen meglehetősen tartalmas posztokban mutatkozott meg) szerintem az válthatta ki, hogy valamelyik képen szerepel. Kérdeztem is, de erre vonatkozó választ nem kaptam.
Viszont megkínált engem egy követeléssel, hogy álljak elő egy megoldási lehetőséggel, amivel weboldal terheléses teszteket lehet végezni több másik számítógépet igénybe véve, egyidőben, amiről aztán szép eredmények grafikonjai keletkeznek.
A harci feladatot kénytelen voltam visszautasítani, mondván tesztelésben és grafikonok rajzolásában soha nem csináltam 1 bit munkát sem. Viszont megjegyeztem, hogy részt vettem egy olyan folyamatban, ahol a hoszting célból üzemeltetett 4-5 szerver között osztottuk el a beérkező kéréseket.
Hála az égnek psc megint elkezdte kiforgatni a szavaimat, illetve meg akarta magyarázni hogy én képtelen vagyok ilyesmire.
Nos, igazat kell adni a képtelenség tárgyában, elvégre egyedül akkoriban nem tudtam volna ilyet kivitelezni. Viszont a ritka nagy arca meg a hirtelen válaszolása miatt elfelejtette értelmezni, hogy én csak [b]részben[/b] végeztem munkát, tehát nem az egész 7szentség az én szüleményem.
Szegény szerencsétlen, már megint azon járt az agya hogy engem legyalázzon, ennek tudható be a szövegértelmezés teljes hiánya.
(szokott ez így lenni minden kib*szott és általam indított bejegyzésben, szóval psc részéről nem újdonság)

Továbbra sem értem, hogy annak a 6-8 anonímusznak mi nem tetszett a legutóbbi blogbejegyzésemben, hogy annyira felkapták a vizet, hogy még poliverzum elköszönő bejegyzésében is egy kib*szottnagy pluszegy mellé tették a voksot az ügyben, hogy én takarodjak a hupról. Elvégre csak a nagy mester példáját követtem, aki gabucino néven osztja az eszet ahol csak teheti.

Ugyan megkísérelt elhajtani mn3monic is, mondván hogy nem szakmabeliek húzzanak a hupról a pics*ba, de engedelmével majd akkor takarodok ha arról Micskó Gábor úgy dönt. Addig meg idéznék egy kedves cimborámtól: "az élet meg szar".

Van itt még valami, amiről véleményt fabrikálok:
Miután amit akartam töröltem a hupról, részemről azok a bejegyzések és a hozzá fűzött vélemények meg sem történtek, nem léteznek. Hiába látható a data.gabucino.be alatt, mivel oda nekem nincs loginom (soha nem is volt), részemről az ott nem az enyém, silány huphamisítvány, akár gyűjtőmunka akár nem.

Továbbá javaslom gabucino kollégának és a spanjainak, hogy elmélkedjenek azon a kiforgatott (és a hányadékon is olvasható) poszton, ami a közösség tönkretételével foglalkozik. Az egy dolog hogy Ti közösséget alkottok a bránercibáldában és a hányadékon, de létszámotok és számos körülményetek soha nem éri el (vagy fel) azon közösségét, amit a hup képviselt valaha is. Valószínű még pár évtizedik underground maradtok.

Gondolom közületek nem véletlenül kerültek a hupról kitiltásra.

Fentiek szerint elefántpuszi mindenkinek, itt lehet rajta vitázni, vagy ne adj' Isten ezzel egyetérteni, trey kérésére ne terheljük a hupot az ilyen témával.
(hfp reghez jutni a FAQ-ban leírtak szerint lehet)
Multkoraban neztem volna azt a bizonyos blogot, de nem talaltam. Csak nem Gaborunk torolte?
Én amit tudtam töröltem a hupról. Ami maradt, annak törlése adminjogot (és elbírálást) kíván.
azert gaz, hogy mar masok is amiatt cidriznek, hogy mi lesz, ha a nyilas kisgyerek kiteszi valamelyik hozzaszolasat a weboldalara.

Mondom, ez akar mokas is lehetne, ha gabucsino tokeletes lenne, es sosem hibazna. De az a nagy harci helyzet, hogy sok mindent nem ert, ill. felreert. Arra meg szot sem erdemes pazarolni, amikor un. szakmai (ha-ha!) ugyben hulyeseget beszel. Persze ez nem szokta ot meggatolni abban, hogy a szokasos modjaban ki ne tartson a sajat hulyesege mellett.

A 2 legjobb taktika az, ha az ember ezeket a gyongyszemeket hangosan kirohogi, ill. ha a megveto kozonyunk falaba utkozik a naci hulyegyerek. Egyebkent valoszinuleg ez fajhat neki, legalabbis abbol kiindulva, hogy mindenaron hup loginra faj a foga...
megerősítem, hogy ezen pillanatig a reggel folyamán küldött, "elmészteahalálfaszáragabucino" jellegű levelemre válasz nem érkezett, a hányadékon továbbra is ott virít aminek ott semmi keresnivalója nincs. feltételezem muszájkabátban dühöng a gumiszobában, azért nem ér rá reagálni.

"azert gaz, hogy mar masok is amiatt cidriznek, hogy mi lesz, ha a nyilas kisgyerek kiteszi valamelyik hozzaszolasat a weboldalara."
talán attól félnek, hogy ők (is) a bőrükön érezhetik az ebből következő negatív hatásokat.

"Mondom, ez akar mokas is lehetne, ha gabucsino tokeletes lenne, es sosem hibazna."
egyszerű féltékenység a kiindulópont, mivel sokaknak lehet huploginja, neki meg sajna nem.
ezt kiegészítette még az ebből(?) való pénzkereséssel is, melyet (ha jól emlékszem) irc-n emlegetett.

"Egyebkent valoszinuleg ez fajhat neki, legalabbis abbol kiindulva, hogy mindenaron hup loginra faj a foga..."
elvégre nagyon szeretne megint kiskirályt játszani a hupon, és minden huppert gátlástalanul elküldeni a búbánatos isten kóchengeres faszára. (na tessék, kezdem itt is a kocsmastílust...)

Jut eszembe, volna kedved megünnepelni a még mindig aktív huploginunkat?
közben megemlékezhetnénk arról, hogy milyen szörnyű és kegyetlen az élet azokkal, akiknek ilyenük nincs, és/vagy nem lehet...
:]
[i]"Jut eszembe, volna kedved megünnepelni a még mindig aktív huploginunkat?"[/i]

mire gondolsz?
ha a nyár végéig sikerül összeszednem magamat, akkor elgördülnék feléd, megnézni a környék vörösborait...
meglatjuk meg, mit hoz a nyar...
[url=http://pastebin.com/sAutrgM1]upgrade.[/url]
nem csoda hogy nincs válasz, ha egyszer meg sem kapta.